Egyedi, profi, különleges

WordPress weboldal készítés

Tűnj ki a versenytársaid közül

WordPress weboldal

Mikor érdemes wordpress weboldal
készíttetésen gondolkodnod?

Z

Ha régi weboldalad már elavult, vagy csak eleged van abból, hogy mindig súlyos fejlesztési költségek árán tudod módosíttatni.

Z

Ha még nincs egyáltalán weboldala a cégednek, és szeretnéd bemutatni szolgáltatásaid, hogy több ügyfelet tudhass magádévá.

Z

Ha marketing eszközként szeretnéd használni weboldalad, hogy növeld az értékesítést/ügyfélszerzést.

Miért fontos?

De miért is kell nekünk weboldal?

Ma már nem lehet kérdés, hogy fent legyünk az interneten. A weboldal a céged arca, névjegykártyája a neten, és azok az ügyfelek akik nem ismernek téged javarészt ez alapján döntik el, hogy a te termékedet/szolgáltatásodat válasszák-e.
Tehát nagyon kell figyelnünk az első benyomásra.

A jó weboldal bizalmat ébreszt a potenciális látogatóban, ügyfeleket hoz, információt nyújt, szép, esztétikus és lényegretörő, jól használható, tehát megtalálják az ügyfelek amit keresnek, az információk és funkciók könnyen elérhetőek, és egy teljes marketing stratégia része.

Weboldalkészítéskor mindig arra törekszünk, hogy az már az első pillanattól kezdve megfogja a nézelődőt, és felhasználóbarát felépítése folyamatosan vezesse is a felhasználót.

Fru Creative Design refencia weboldalak

Miért érdemes WordPress weboldalt választanod?

Z

Nagyfokú szerkeszthetőség

Z

Könnyedén tudod te magad is bővíteni

Z

Gyors, olcsó és biztonságos

Z

Reszponzív mobilon és tablet eszközökön is

Miért válassz engem?

Miért válassz engem?

01
Mindenem a kreatív világ

Grafikai és webdesign munkákat már közel 10 éve vállalok hobbi szinten, de 5 éve indítottam el a saját vállalkozásom, ami életem egyik legjobb döntése volt, mert számomra ez nem egy kötelező munka, amit meg kell csinálni, hanem minden egyes percét élvezem. A legnagyszerűbb érzés az egészben, hogy ezzel másoknak segíthetek, hogy teljes mértékben ki tudjanak teljesülni az online világban.

02
Segítek mindenben, amiben tudok

Sokszor tapasztalom, hogy nem mindenkinek van ötlete és elképzelése, hogy milyen weboldalt szeretne készíttetni. Ilyen esetekben az alap tervezésekbe is nagyon szívesen besegítek, és közösen kitaláljuk, hogy milyen menü, tartalmi felépítés, és milyen marketing lehetőség áll rendelkezésre, hogy beindítsd a weboldalad.

03

Komplex megoldás

Vállalkozói csapatunknak hála összehangoltuk a munkáinkat több területen, így weboldaladból könnyedén ki tudjuk hozni a maximumot, nem kell további szakembereket bevonni. Marketinges partnereim a marketing szemléletű felépítést és kulcsszó alapú szövegírást készítik el neked.  Mivel én grafikus és webdesigner is vagyok egyben, így egy igazán szép és kreatív weboldalt tudok neked készíteni, ami egyből megfogja a látogatód figyelmét. Üzemeltető partnerem pedig elintézi neked a domain és tárhely foglalást, illetve a weboldalad is biztonságban tudhatod nála. 

Célunk, hogy üzletedet a siker felé tereljük minden területen!

Fodor Fruzsina designer webdesigner

Vélemények

Akik már engem választottak

Amikor úgy döntöttem, hogy vállalkozó leszek rögtön a legelső gondolatom az volt, hogy ehhez elengedhetetlen egy nagyon profi weboldal, ami mindenki számára jól érthetően mutatja be a vállalkozásom és emellett gyors és designos.

Amikor megláttam Fruzsi korábbi munkáit, nem maradt több kérdés bennem és azonnal tudtam, hogy azt szeretném ha személyesen Ő készítené el a weboldalam, a logóm és az összes hozzátartozó design elemet, ami a vállalkozásomhoz szükséges.

Tarjányi Csaba

Szerencsés vagyok és elégedett, mert elsőre megtaláltam azt a szakembert, aki személyre szabott eredményt produkált számomra. Fruzsi kreativitásának köszönhetően, visszakaptam az elképzeléseimet a weboldalamra átültetve.

A közösen összerakott online arculatom, teljes mértékben engem tükröz. Köszönet érte!

Ha precíz, modern és emellett igazán egyedi munkára vágysz jó helyen jársz! 🙂

Fruzsi türelmes, minden igényt kielégítő a munkája. Nagyon gördülékeny volt az együttműködés, élveztem a közös munkát.

Aranyi – Komáromi Lucia

Ezúton is nagyon köszönöm a munkádat! A tervezéstől a kivitelezésig minden az elképzeléseim szerint alakult.

Fruzsi nagyon kreatív, segítőkész, remek ötletekkel, azonnal ráhangolódott a stílusra mit szeretnék, emellett nagyon kedves, és rugalmas a kapcsolattartásban. A végeredmény szép, elegáns megjelenés, modern letisztult honlap, pont amilyet szerettem volna.

Mindenkinek jó szívvel ajánlom őt!

Gabula Gabriella

Mit ajánlok?

Mit ajánlok?

Tanácsadást

Ha még nincs ötleted, de tudod, hogy szükséged van weboldalra, én szívesen segítek tervbe önteni azt.

Egyedi letisztult designt

A márkád erősítése céjából, egy egységes és márkádhoz illő egyedi látványú designt készítek neked, amivel sikeresen felkeltjük a látogató figyelmét, és egy profi első benyomást kelthetsz.

Responsive weboldalakat

Minden weboldalt a tökéletes megjelenés érdekében mobilra és tabletre is optimalizálom.

Felhasználóbarát megközelítést

Weboldal tervezésekor az egyik legfontosabb szempont, hogy letisztult, és egyszerű legyen, hogy a potenciális ügyfeleid könnyedén megértsék, miről szól a szolgáltatásod/terméked.

Támogatást, oktatást

Mindig számíthatsz arra, hogy segítek neked, legyen az a weboldal tervezése, saját blog cikk feltöltése, vagy bármilyen kérdésed is van nem fogom elengedni a kezed. Minden weboldal átadásakor megtanítalak arra, hogy hogyan tudsz tartalmat cserélni, képet módosítani, vagy akár az árlistádat átírni.

Elégedettségi garanciát

Számomra nagyon fontos, hogy az elkészült weboldal a te ízlésednek, és márkádnak 100%-ban megfeleljen, így addig módosítok rajta amíg azt nem mondod, hogy tökéletes 🙂

Ha felkeltettem az érdeklődésed,
keress az ingyenes konzultáció miatt és alkossunk együtt valami eredetit!

Mit tartalmaz

egy Weboldal készítés?

Z

Egyedi design tervezést, és megvalósítás akár egyedileg szerkesztett képekkel

Z

Alap SEO beállításokat, hogy megtaláljanak a Google-ben

 

Z

Mobilbarát, responsive oldalakat

 

Z

Biztonsági és gyorsítási beállításokat

 

Z

Hírlevél technikai beállítását

 

Z

Speciális, prémium bővítményeket egyedi igény alapján

 

Z

Díjmentes módosítást a jóváhagyási pontokon

Z

Social média integrációt

 

Z

Oldal látogatottságának visszamérési lehetőségét (Google Analytics integráció)

 

Z

Marketinges alapú felépítést és szövegírást

 

Z

Oktatást a weboldal használatához

Z

Utótámogatást

Hogyan zajlik

a Weboldalkészítés?

Igény felémérés, célok meghatározása közösen

Az első telefonos konzultáción minden fontos információt egyeztetünk, meghatározzuk a honlapod célját, megbeszéljük az elképzeléseidet. A konzultáción megbeszéljük a szükséges weboldal funkciókat, és természetesen az alap megjelenést is átbeszéljük, hogy te, vagy a célcsoportod milyen stílussal, webes arculattal tudna azonosulni. Ha nincs konkrét elképzelésed ne aggódj, együtt biztosan megtaláljuk a legjobb megoldást.

Ajánlat, szerződés

Telefonos konzultációnk után elkészítjük az egyedi árajánlatodat és ha elfogadod az ajánlatunkat, elkészítjük neked a szerződésedet is, amiben minden pontosan le lesz írva, így biztos lehetsz abban, hogy amiért fizetsz azt meg is kapod.

Kérdőív kitöltése

A konzultációnk után, átküldöm neked az egyedileg összerakott kérdőívem, hogy meghatározzuk, hogy mely vizuális elemek legyenek szerves része a webes arculatodnak. Mi legyen a márkád üzenete, mely színeket és formákat részesítenéd előnyben és mik az egyedi igényeid, ötleteid. Illetve kitérünk a tartalmi felépítést, és szövegezést segítő kérdésekre, mint pl. mit tartalmaz a szolgáltatásod, mi a céged filozófiája stb. Ezek az információk abban lesznek segítségünkre, hogy a számodra és a célcsoportod számára a leginkább passzoló marketing alapú felépítést és weboldal designt tudjuk elkészíteni.

Weboldal marketing alapú megtervezése

A következő lépés, hogy marketinges partnereim megtervezik számodra a leghatékonyabb marketing alapú felépítést, és szövegírást. Miután elkészültünk a tervezéssel elküldjük neked, és ha módosítanál valamit azt természetesen díjmentesen módosítjuk.

Weboldal készítése

Miután a felépítés és szövegírás elfogadásra került, elkészítem neked a weboldalad kezdőoldalát, ami a weboldal felépítésének legkritikusabb pontja mind tartalmi, mind design szempontjából. A kezdőoldalon már láthatod a webes arculatod alapját, amit ha kell szintén díjmentesen módosítunk. Ha elfogadod a kezdőoldalt, elkészítem neked a további aloldalaidat, amit szintén majd átküldök neked véleményezésre.

 Ha elkészültünk az összes aloldaladdal, akkor a weboldalt optimalizálom mobilra és tablet eszköze, hogy mindenhol jól jelenjen meg, illetve teszteletem a teljes weboldalad, hogy minden gomb jó helyre mutasson, minden funkció jól működjön.

Weboldal átadása, oktatása

Miután elkészültünk, átadjuk a Te igényedre kialakított weboldalt, ami mellé egy ajándék
1 órás online oktatást is kapsz, hogy akár te is módosíthasd az oldalad. Beállítunk neked egy saját felhasználói fiókot, így, ha blogolni szeretnél, Te magad is könnyedén megteheted. Nem kell minden apró módosításért a segítségünk kérned, de ha szükséged van a támogatásunkra, természetesen bármikor kereshetsz minket, nem engedjük el a kezed! 🙂

Különleges

Webdesign munkáim

Vidd az ujjad, vagy az egered a képekre, hogy láthasd legújabb munkáimat

Kozmetika

Gabula Beauty Art

Teljes weboldalkészítés, lágy, kellemes pasztelzöld arculattal

ÉLŐ WEBOLDAL

Sminktetoválás

Swiss Color Webshop

Webshop készítés modern, nőies és dinamikus elemekkel

ÉLŐ WEBOLDAL

Kozmetika

Oulala Makeup&Beauty

Landing oldalak készítése, weboldal módosítása a profibb és elegáns összehatásért

ÉLŐ WEBOLDAL

Egyedi bútorok

ReDone project

Teljes weboldalkészítés formabontó és látványos design elemekkel

ÉLŐ WEBOLDAL

Szépségszalon

Stanzl Beauty Bar

Weboldalkészítés nőies, vagány, de mégis elegáns stílusban

ÉLŐ WEBOLDAL

Social Media

Várkoly Enci

Egyedülálló fiatalos és látványos weboldal design

ÉLŐ WEBOLDAL

Válásközpont

SzépenVáljEl Válásközpont

Teljes weboldal és arculatkészítés, elegáns professzionális és letiszult vizuális elemekkel

ÉLŐ WEBOLDAL

Sminktetoválás

PMU Klinika

Webdesign frissítés történt elavult design miatt

ÉLŐ WEBOLDAL

Akadémia

Sminktetováló Akadémia

Teljes elegáns és nőies weboldalkészítés tartalomfrissítés, és átalakítás miatt

ÉLŐ WEBOLDAL

Webshop

Biorose webshop

Kezdőoldal átalakítás, hogy az oldal lágyabb, és profibb megjelenést kapjon

ÉLŐ WEBOLDAL

Virtuális Iroda

Lucia Virtuális Irodája

Fiatalos és csajos webdesign, látványos animációkkal

ÉLŐ WEBOLDAL

Kozmetika

Szabó Zsuzsi Kozmetika

Kifinomult, nőies és professzionális weboldal design

ÉLŐ WEBOLDAL

Dolgozzunk együtt!

Vedd fel velem a kapcsolatot és valósítsuk meg együtt az egyedi, és professzionális weboldaladat!

Ha bármi kérdésed van,

vedd fel velem a kapcsolatot,
vagy kérj ajánlatot bátran!

Fru Creative Design

Te megálmodod, én megvalósítom