Egyedi, különleges

Arculattervezés

Alapozd meg a márkádat a tökéletesen egyedi arculattal!

Az egyedi arculat egy vállalkozás életében rendkívül fontos pillér, hiszen ez az, ami segít a vevődnek felismerni Téged, megkülönböztetni a versenytársaktól!

Az arculat az, ami először eszébe jut az embereknek egy vállalatról, ezért nagyon fontos, hogy

EMLÉKEZETES ELSŐ BENYOMÁST KELTSÜNK!

Ha már minden fontos dolgot tudsz az arculattervezésről, akkor ugorj egyből a referenciákra, hogy biztos tudd, jó kezekben vagy!

Miért fontos?

De miért is fontos az, hogy egyediek legyünk?

A legtöbb vállalkozás fő motivációja, hogy

ÚJ ÜGYFELEKET SZEREZZEN.

Azonban ahhoz, hogy kitűnj a potenciális ügyfél szemében bizalmat kell, hogy ébressz, és ehhez bizony az arculatodra van szükség.
Ezért IS nagyon fontos az egyedi arculati megjelenítés. 

Egy arculat alapvető része a logó, a betűtípus, a kiválasztott színek, a reklámanyagok, de mindemellett nagyon fontos aspektusa, hogy mit üzen a márka, mi a cég filozófiája, és küldetése?

 

Mindezen elemek határozzák meg egy kívülálló személy számára, azt
az azonosítható képet, amit az arculatoddal mutatsz.

Te melyik céget választanád?

Tegyük fel,

Hogy jobb termékkel,
vagy szolgáltatással hirdetsz,

viszont ugyanazon a felületen (akár ez lehet a Facebook is), ha a másik cég profibbnak tűnik, akkor sajnos nagy esély van arra, hogy be sem tudod bizonyítani, hogy a te terméked jobb az övéknél, mert a mai világban nagyon fontos a kinézet!

Nagyon fontos, hogy egy vonzó, és profi megjelenítést adjunk a márkánknak, ez a márkaépítés alapja. Ahhoz, hogy megnyerjük az ügyfelet csak másodpercek állnak rendelkezésünkre!

Volt már, hogy irigykedve nézted mások cégét, hogy milyen szuperül néznek ki? Vagy, hogy milyen szuper a termékük, vagy a szolgáltatásuk? Valójában ki se próbáltad még a terméküket, de mégis úgy érezted ők valamit biztosan tudnak. Ez az, amit az arculat nyújthat neked, a profi kinézetet. Ezt a bizalmat keresed te is ha vásárolsz, igaz? Miért lenne ez máshogy másoknál?

Miért válassz engem?

01
Mindenem a kreatív világ

Grafikai munkákat már közel 10 éve vállalok hobbi szinten, de 5 éve indítottam el a saját vállalkozásom, ami életem egyik legjobb döntése volt, mert számomra ez nem egy kötelező munka, amit meg kell csinálni, hanem mindegy egyes percét élvezem. A legnagyszerűbb érzés az egészben, hogy ezzel másoknak segíthetek, hogy teljes mértékben ki tudjanak teljesülni az online világban.

02
Segítek mindenben, amiben tudok
Sokszor tapasztalom, hogy nem mindenkinek van ötlete az arculathoz és teljesen el van keseredve, hogy nem tudja, hogy mit kellene velem csináltatnia. Ilyen esetekben az alap tervezésekbe is nagyon szívesen besegítek, és közösen kitaláljuk, hogy milyen stílus, üzenet illik a célcsoporthoz amiben elindulsz. Ne aggódj, nem vagy egyedül! 🙂
Fodor Fruzsina designer webdesigner

Mit tartalmaz

Mit tartalmaz az Arculattervezés

^
Arculat színei
  • Az arculattervezési folyamat egyik legfontosabb része a színpaletta kiválasztása, mivel a későbbiekben ezekre a színekre alapozzuk a többi design tervet. Általában 4-6 színt szoktam kiválasztani, melyek harmonikus kapcsolatban állnak egymással.
^
Betűtípus
  • A második fontos pillér az arculattervezés során, a márkához illő betűtípus kiválasztása. Ez akár lehet nagyon egyszerű minimalista stílusú, vagy nőies romantikus betűtípus, de akár egy elegáns, letisztult betűtípus lehet az, ami legjobban tükrözi a márkádat. Egy arculati csomagban két betűtípust szokás használni, egyet a címekre, egyet pedig a szövegtörzsre, de ha a stílus megengedi, kiegészülhet egy cifrább vintage betűtípussal is akár.
^
Logó
  • A szín és betűtípus kiválasztása után megkezdődhet a logó megtervezése. Általában a logó egy grafikai kialakítást és egy feliratot, monogramot foglal magába. Csomagjaimtól függően általában 3-5 különböző stílusú logót készítek el, de ha egyik sem tetszik akár az egész grafikát is módosíttathatod.
^
Névjegykártya
  • A logó után a legfontosabb arculati elem, a névjegy. A névjegy alapján azonnal megítélnek, a névjegyed fog téged a továbbiakban képviselni és ez az egyik alapvető prezentációs eszközöd. A véglegesített arculati elemekkel elkészítem neked vállalkozásod névjegykártyájának grafikai tervét, mely tartalmazza minden elérhetőségedet
^
Facebook poszt sablon + Facebook borító és profilkép
  • Ahhoz, hogy érvényesülni tudjunk a social média tengerében ki kell tűnnünk a tömegből. Manapság a social média egyre jobban átveszi a szerepet az életünk fölött. Ahhoz, hogy ezt pozitív irányba ki tudjuk használni, érdemes a különböző social média felületünkön is tükrözni az arculatunkat, akár egy Facebook borítóképpel, profilképpel és profi posztokkal. Érdemes minden social média felületen az arculatodhoz illő színvilággal mutatkozni. Én ehhez adok neked támpontot egy Facebook borítóval, egy profilképpel és poszt (hirdetés) sablonokkal melyet Canva-ba, vagy Photoshopba könnyedén át tudsz írni, ezáltal Te is úgy hirdethetsz, mint a profik.

Mennyibe kerül?

Arculattervezés árak

Logó tervezés

Kezdő csomag kisvállalkozóknak, ha kifejezetten csak logó tervezésére van szükséged.

 

Tartalma
– Acrulati színek, és betűtípusok összeállítása,
– 3 db logó terv, amiből egyet kiválasztva továbbhaladunk,
– Korlátlan módosítási lehetőség,
– Mini arculati könyv, ami tartalmaz minden fontos információt az új arculatodról,
– Forrásfájlok átadása, hogy később is szerkeszthető legyen az arculatod.

+ ajándék 1 db poszt sablon 

A csomag ára:

80.000 Ft

Márkaépítő csomag

Márkaépítési csomag, amiben megtalálod az alapvető arculati elemeket a vállalkozásod profi kinézetéhez.

 

Tartalma
Tartalma:

– Acrulati színek, és betűtípusok összeállítása,
– 4 db logó terv, amiből egyet kiválasztva továbbhaladunk,
– 2 oldalas nyomtatásra kész névjegykártya,
– Facebook borító és profilkép tervezés
– 3 db Facebook/Instagram poszt sablon,
– Arculati könyv, ami tartalmaz minden fontos információt az új arculatodról,
– Mood board (hangulat tábla)
– Korlátlan módosítási lehetőség,
– Forrásfájlok átadása, hogy később is szerkeszthető legyen az arculatod.

+ ajándék 1 db poszt sablon 

A csomag ára:

120.000 Ft

Mindent bele csomag

Ez a TELJES arculati csomag. Ha nem szeretnéd, hogy az arculatodon múljon a márkád megítélése, és mindent beleadnál, akkor ezt a csomagot neked találtam ki.

 

Tartalma
Tartalma:

– Acrulati színek, és betűtípusok összeállítása,
– 5 db logó terv, amiből egyet kiválasztva továbbhaladunk,
– Két darab logó kerül átadásra, egy kis logó (favicon), illetve a normál kiválasztott logó,
– 2 oldalas nyomtatásra kész névjegykártya,
– Facebook borító és profilkép tervezés
– Instagram profilkép tervezés
– 12 db-os Instagram puzzle feed sablon tervezés,
– 6 db Facebook poszt sablon,
– Arculati könyv, ami tartalmaz minden fontos információt az új arculatodról,
– Mood board (hangulat tábla)
– Korlátlan módosítási lehetőség,
– Levél papír (kérheted word sablon formájában is)
– 1 db kétoldalas A5-ös méretű szórólap,
– 4 oldalas kiadvány (brossúra) egy méretben,
– Forrásfájlok átadása, hogy később is szerkeszthető legyen az arculatod.

+ ajándék email aláírás

A csomag ára:

190.000 Ft

Ha egyik csomagom se nyerte el a tetszésed, akkor keress nyugodtan,
és összeállítom az egyedi, személyreszabott ajánlatodat!

Tekintsd meg

Referenciáimat

Hogyan zajlik

Hogyan zajlik az Arculattervezés

Telefonos konzultáció

Telefonos konzultáció alkalmával sorra vesszük azokat a pontokat, amik mindenképp szükségesek a tökéletes koncepció kialakításához. Egyeztetjük, hogy mi a célod, mit üzenjen a márkád, és azonosítjuk a célcsoporjaidat.

Kérdőív kitöltése

A konzultációnk után, átküldöm neked az egyedileg összerakott kérdőívem, hogy meghatározzuk, hogy mely vizuális elemek legyenek szerves része az arculatodnak. Mi legyen a márkád üzenete, mely színeket és formákat részesítenéd előnyben és mik az egyedi igényeid, ötleteid. Ezek az információk abban lesznek segítségemre, hogy a számodra leginkább passzoló stílust, és arculatot tudjam kialakítani.

Logó, szín, betűtípus megtervezése

Először a logóidat, a betűtípusokat és a színeket fogom megtervezni. A logó tervezés során igyekszem mindig több különböző stílusú logót elkészíteni, ami alapján még jobban el tudod dönteni, hogy melyik stílus képvisel téged a leginkább. Amint ezek elkészülnek, kiválasztunk egyet, és ha szükséges 2 körben díjmentesen módosítom.

További arculati elemek elkészítése

Egy vállalat arculata sokkal többől áll, mint egy logó. A cég értékeit, filozófiáját kell visszatükröznie az egész egységes arculati rendszernek. A megfelelő irány kiválasztása után elkészítem neked a csomagomban található további elemeket az arculathoz igazítva. Így, az összes online és offline arculati megjelenésed egy egységes, egyedi, harmonikus és letiszult megjelenést kölcsönöz, amivel ha tudatos marketing stratégia alapján hirdetsz a potenciális ügyfélköröd nap mint nap találkozni fog. Nagyon fontos az összhang, mivel ezekkel az arculati hordozókkal pozitív érzéseket válthatunk ki az emberekből, és az emberek nagy része érzés alapján vásárol és dönt.

Arculati kézikönyv elkészítése

Ha minden arculati elemed elfogadásra került, elkészítem neked az arculati kézikönyved. Az arculati könyv egy összefoglaló PDF dokumentum, amely tartalmazza az összes arculati elemedet, beleértve a logódat és annak konkrét színárnyalatait és színkódjait, az arculatodhoz választott betűtípusok nevét, és a további kiválasztott arculati elemeid, illetve egy hangulat táblát, ami visszaadja a márka üzenetét, stílusát.

Elkészült grafikák átadása

Végül átküldöm neked az összes elkészült fájlt a szükséges kiterjesztésben. A logókat JPG, PDF, AI és PNG formátumban (háttér nélkül). A névjegykártya mindkét oldalát nyomtatásra készen PDF-ben. A Facebook borító és profilképet JPG-ben, a poszt sablonokat Canvában vagy Photoshopban, a levélpapírt PDF-ben vagy wordben,  az arculati kézikönyvet PDF-ben, és minden egyéb fájlt az ahhoz szükséges kiterjesztésben.

Dolgozzunk együtt!

Vedd fel velem a kapcsolatot és valósítsuk meg együtt az egyedi, és professzionális arculatodat!

Ha bármi kérdésed van,

vedd fel velem a kapcsolatot,
vagy kérj ajánlatot bátran!

Fru Creative Design

Te megálmodod, én megvalósítom