Ez a cím

alcím megadása

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

KattintásokKattintás2

Your content goes here.

Edit or remove this text inline or in the module

Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Seyo időpontkártya grafikai tervezés

2019 óta

Több mint

weboldal

grafikai anyag

teljes arculat

Vélemények

Akik már engem választottak

Amikor úgy döntöttem, hogy vállalkozó leszek rögtön a legelső gondolatom az volt, hogy ehhez elengedhetetlen egy nagyon profi weboldal, ami mindenki számára jól érthetően mutatja be a vállalkozásom és emellett gyors és designos.

Amikor megláttam Fruzsi korábbi munkáit, nem maradt több kérdés bennem és azonnal tudtam, hogy azt szeretném ha személyesen Ő készítené el a weboldalam, a logóm és az összes hozzátartozó design elemet, ami a vállalkozásomhoz szükséges.

Tarjányi Csaba

Szerencsés vagyok és elégedett, mert elsőre megtaláltam azt a szakembert, aki személyre szabott eredményt produkált számomra. Fruzsi kreativitásának köszönhetően, visszakaptam az elképzeléseimet a weboldalamra átültetve.

A közösen összerakott online arculatom, teljes mértékben engem tükröz. Köszönet érte!

Ha precíz, modern és emellett igazán egyedi munkára vágysz jó helyen jársz! 🙂

Fruzsi türelmes, minden igényt kielégítő a munkája. Nagyon gördülékeny volt az együttműködés, élveztem a közös munkát.

Aranyi – Komáromi Lucia

Ezúton is nagyon köszönöm a munkádat! A tervezéstől a kivitelezésig minden az elképzeléseim szerint alakult.

Fruzsi nagyon kreatív, segítőkész, remek ötletekkel, azonnal ráhangolódott a stílusra mit szeretnék, emellett nagyon kedves, és rugalmas a kapcsolattartásban. A végeredmény szép, elegáns megjelenés, modern letisztult honlap, pont amilyet szerettem volna.

Mindenkinek jó szívvel ajánlom őt!

Gabula Gabriella

Ez lesz a cím

Ikon címe

Your content goes here.

ikon

Your content goes here. Edit or remove this text